Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Mantar Sote

Mantar Sote

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
Yarım kg mantar
Limon suyu
Yarım kg tavuk göğsü
2 adet orta boy soğan
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tuz, karabiber

Yapılışı
MANTARLARI dörde bölün ve kararmaması için limonlu suda bekletin. Bu arada tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın. 2 adet küçük doğranmış soğanı, yarım çay bardağı sıvıyağda pembeleşinceye kadar kavurun. Tavuk etini, tuzu ve mantarları da ekleyip, kısık ateşte pişirin. Üzerine karabiber ilave edip, sıcak olarak servis yapın.



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder