Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı

Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
1 porsiyon ekmek kadayıfı
1 su bardağı vişne suyu
1 çorba kaşığı nişasta
2 çorba kaşığı tozşeker

Üzerine: Kaymak, çikolata
ve meyve dilimi

Yapılışı
VİŞNE suyu ile tozşekeri bir tencereye alıp kaynatın. Kaynayan karışıma nişasta ekleyip karıştırarak eritin. Tencereyi ocaktan alın. Ekmek kadayıfını karışım ile ıslatın. Ekmek kadayıfını servis tabağına alın. Üzerini kaymak, çikolata ve meyve dilimleri ile süsleyip servis yapın.



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder