Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Pastırmalı Et Sarma

Pastırmalı Et Sarma

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
5 adet ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı hardal
5 dilim çemenli pastırma
5 dilim kaşar peyniri
2’şer adet domates ve sivri biber
Yarım çay bardağı su
Kızartmak için:
Yarım çay bardağı sıvıyağ

Yapılışı
Etleri düz bir zemine serin ve üzerlerine ince bir tabaka hardal sürün. Üst üste birer dilim pastırma ve kaşar peyniri koyup rulo şeklinde sarın. Etlerin açılmaması için kürdanla tutturun. Sıvıyağda hafif kızartın. Düdüklü tencereye 1 adet rendelenmiş domates ve etleri yerleştirin. Üzerlerine 1 adet halka kesilmiş domates ve sivri biberleri dizin. Suyu ilave ettikten sonra 15 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder