Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Kardala

Kardala

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
Hamur için: 1 su bardağı su
Aldığı kadar un
Bir tutam tuz

Arası için:
1 adet kaymak
Yarım çay bardağı süt

Yapılışı
HAMUR için su ve tuzu bir kaba alın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar un ilave edin ve yoğurun. Hamurdan ceviz iriliğinde bezeler koparın. Her bezeyi pasta tabağı büyüklüğünde açın. Sac üzerinde veya yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı kızartın. Arasına sürmek için kaymak ve sütü krema kıvamına gelene kadar ezin. Kızarmış bir adet yufkayı servis tabağına alın. Üzerine kaymaklı karışımdan sürün. Üzerine yufka koyun ve tekrar kaymak sürün. Yufka ve kaymak bitene kadar işleme devam edin. En üste kaymak sürün ve dilimleyerek servis yapın



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder