Garnitürlü Tavuk Sarma Tarifi
Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45
Malzemeler
2 parça ince dövülmüş tavuk göğsü
Tuz
Karabiber
Yarım su bardağı konserve garnitür
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarmısak
Garnitürlü Tavuk Sarma Yapılışı
TAVUK göğüslerinin üzerine, tuz ve karabiber serpip garnitürleri tavuğun kenar kısmına yerleştirin. Tavuk göğsünü rulo şeklinde sarın. Sardığınız bu tavuk göğsünü alüminyum folyo kağıdı ile kaplayın. Kenarlarını da sıkarak, her tarafının iyice kapalı olmasına dikkat edin. Tencerede bol su kaynatıp, alüminyum folyoya sarılmış tavukları bu suda haşlayın. Haşlama esnasında içine tuz, zeytinyağı ve sarmısağı ilave edin. Sonrasında haşlanmış tavukları folyodan çıkartıp dilimleyerek servis tabağına aktarın. Arzuya göre ketçap veya salçalı sosla servis yapın.
0 yorum :
Yorum Gönder