Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Etli pilav

Etli pilav

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
100 gram kuzu eti
1 su bardağı pirinç
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet haşlanmış havuç
Yeteri kadar sıcak su
Tuz

Yapılışı
Eti kuşbaşından daha küçük doğrayın. Haşladıktan sonra kenara alın. Havucu küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağını eritip, pirinci rengi dönene kadar kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak su, haşlanmış et, havuç ve tuz ekleyip pişmeye bırakın. Suyunu çekince, ocaktan alın. 5 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder