Malzemeler

dondurulmuş enginar
2 çorba kaşığı mayonez
3 çorba kaşığı yoğurt
3 diş sarmısak
Yarım çay bardağı ceviz
1 çorba kaşığı kuru üzüm
2 çorba kaşığı konserve bezelye
2 çorba kaşığı mısır
10-12 dal dereotu
Tuz, karabiber
Yapılışı
ENGİNARI küp şeklinde doğrayın ve bir kaseye alın. Ayrı bir kasede mayonez, yoğurt, ince kıyılmış sarmısak, ceviz, kuru üzüm, tuz ve karabiberi karıştırın. Bu karışımı enginara ilave edin. Bezelye ve mısırı da katıp bütün malzemeyi karıştırın. Üzerine ince kıyılmış dereotu serpin. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
0 yorum :
Yorum Gönder