Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » Crumble Balık

Crumble Balık

Written By Swt Bilişim on 23 Kasım 2015 Pazartesi | 12:45



Malzemeler
4 parça mezgit fileto
1 çay bardağı un
1 çay bardağı galeta unu
1 çay bardağı ceviz
2 diş ezilmiş sarmısak
4-5 dal ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı hardal
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber

Yapılışı
BALIKLARIN her iki tarafını tuzlayın. Un, galeta unu, ceviz, sarmısak, maydanoz, hardal, tuz, karabiber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Balıkların üzerine bu karışımı paylaştırın. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.



SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder