Aslında program yayınlanalı neredeyse 10 gün oluyor ama ben ancak vakit bulup yazabiliyorum.Çekim yapalı iki ayı geçti ama program tatile girdiğinden yeni yayınlandı.Ömrüm boyunca unutamayacağım çok güzel bir hatıra oldu benim için.Arkadaşlarımdan,izleyenlerden çok güzel yorumlar aldım.Aslı Hünel ve ekibine buradan da teşekkürlerimi yolluyorum.
Programda dört çeşit yaptık.Ama daha önce hazırlayıp masada sunduğumuz lezzetler de vardı.Bunlardan bir tanesi de havuç şekli verdiğim patates kavurmasıydı.
Malzemeler:
*3-4 adet patates
*1 adet soğan
*1 yemek kaşığı salça
*7-8 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz,karabiber
*Süslemek için maydanoz yaprakları
Yapılışı:
1)Patatesleri haşlayıp eziyoruz.
2)Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağda kavuruyoruz.Salçayı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
3)Patatesi ekliyoruz.Tuz ve karabiberle tatlandırıp iyice karıştırıyoruz.
4)Soğuyunca havuç şekli verip maydanoz yapraklarıyla süslüyoruz.
Afiyet olsun:)
0 yorum :
Yorum Gönder