Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » , » ARNAVUT PAÇASI

ARNAVUT PAÇASI

Written By Swt Bilişim on 23 Aralık 2010 Perşembe | 06:18


Uzun zamandır denemek istediğim bir tarifti.Önce mutfak penceresinde sonra da Sevgili Derya'da görünce denenecekler arasında ön sıralara aldım :) Kesinlikle tekrarlanacak,gerçekten çok lezzetliydi...

3 yemek kaşığı silme un
3 yemek kaşığı silme yoğurt
1 su bardağı tavuk suyu
2 diş sarımsak
tuz

1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber

üzeri için didilmiş haşlanmış tavuk

Önce tavuk haşlanır,etleri didilir.Tencereye yoğurt,un,çenttiğimiz sarımsak koyulup karıştırılır.Et suyu ilave edilir,karıştırılarak muhallebi gibi pişirilir.Pişen sos servis tabağına alınır,üzerine tifilmiş etler dizilir,tavada yağlar kızdırılıp,biber katılır,servis tabağının üzerine gezdirilir,sıcak olarak servis yapılır.
SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder