Mutfağınızda
Yüzlerce Yemek Tarifi
Sİzi Bekliyor
Home » » FIRINDA LEVREK

FIRINDA LEVREK

Written By Swt Bilişim on 31 Ekim 2010 Pazar | 00:45



4 adet levrek
2 soğan
2-3 patates
tane karabiber
defne yaprağı
1 limon
zeytinyağı
tuz

Temizlenmiş levrekler yıkanır,suları süzülür.Patates ve soğanlar halka halka doğranır. Fırın tepsini yağlanır. Patateslerin ve soğanların yarısı tepsiye dizilir.Üzerine hafif tuzlanmış balıklar dizilir. Kalan patates ve soğanlar, dilimlenmiş limon, tane karabiber, defne yapraklarını balıkların üzerine yayılır. 1/2 çay bardağı kadar zeytinyağı gezdirilir. Tepsinin üzeri folyo ile kaplanır. Önceden ısınmış 200 C fırında yaklaşık 1 saat pişirilir. Son 15 dakika balıkların üzeri kızarsın diye folyo açılır.)
SHARE

About Swt Bilişim

0 yorum :

Yorum Gönder