KESTANELİ TOPLAR
Written By Swt Bilişim on 15 Temmuz 2010 Perşembe | 01:51
2 paket çikolatalı ikram bisküvi (toz haline getirilmiş)
1 portakal kabuğunun rendesi (ince tarafla rendelenip şekerle ezilmiş)
1 portakalın suyu
10 adet kestane ezmesi (sade kestane püresi)
1 avuç ceviz içi dövülmüş
yarım çay bardağı süt
üzeri :
eritilmiş çikolata
antep fıstığı / hindistan cevizi
Toplar için süt hariç kalan malzeme karıştırılır.Süt azar azar eklenerek hamur haline getirilir.Hamurdan cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlanır. Yuvarlanan toplar erimiş çikolataya batırılıp antep fıstığına ya da hindistancevizine bulanır.
0 yorum :
Yorum Gönder